blog

Lancering van ZorgAtlas.be

Met zeer veel trots werd ZorgAtlas.be gelanceerd op 23 maart 2022. Onze nagelnieuwe website werd gedurende maanden aan tests onderworpen om het achterliggend ontwerp zo robuust en veilig als mogelijk te maken. U mag 2 keer raden.. Het is gelukt!

ZorgAtlas.be is vanaf heden beschikbaar om in eerste instantie zorgverleners zichzelf op te laten registreren en een vermelding van hun praktijk of diensten te activeren. Dat kan supersnel en makkelijk, en is bovendien ook volledig gratis. Een zorgverlener kan er uiteraard zelf voor kiezen om een betalende account te gaan activeren, zodoende meer mogelijkheden te krijgen op ZorgAtlas.be, maar dat is niet verplicht.

Terwijl vanuit ZorgAtlas.be de gewenste partners aangesproken worden werken we ook momenteel ten volle aan publicatiematerialen. Die zullen initieel digitaal aangeleverd worden aan partners, maar uiteraard zal dat later ook drukwerk omvatten. 

U bent zelf zorgverlener in Vlaanderen? Registreer je als de bliksem en vraag uw vermelding aan. 

U bent partner en wenst dit project te gaan promoten in jouw regio? Stuur ons een mailtje naar info@zorgatlas.be of vul het contactformulier in.

Wij zijn alvast laaiend enthousiast en steken met zeer veel plezier onze schouders onder dit initiatief.

Heb je vragen, aan- of opmerkingen? 1 adres: info@zorgatlas.be


Deze pagina delen


Voeg een reactie toe